Házirend

Kérjük, figyelmesen olvassa el!

 1. A vendégház érkezés napján 15 órától, távozás napján 10 óráig állnak rendelkezésre. Ettől eltérő érkezés és távozás a mindenkori foglalás függvényében, előzetes egyeztetés esetén lehetséges.
 2. A vendégházat a megrendelés szerint, érkezéskor egyeztetett létszámban vehetik igénybe vendégeink! Amennyiben a tartózkodás során a létszámot illetően változás történik, azt szükséges jelezni. 
 3. A tartózkodás során felmerülő bármilyen kérdés, probléma esetén kérjük, minden esetben forduljanak munkatársunkhoz! (30-524-0025)
 4. Vendégházaink nemdohányzóak, csak a jogszabálynak megfelelő kijelölt helyeken engedélyezett a dohányzás!
 5. A dohányzási előírások betartását az ÁNTSZ felügyelői is ellenőrizhetik. Az ellenőrzés során az előírásokat megszegőkkel szemben szabálysértési eljárásban bírságot szabhatnak ki.
 6. Parkolási lehetőség közvetlenül a vendégház telkén, vagy a ház előtti területet használják parkolásra. 
 7. Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a szomszédok nyugalmát és hangoskodással ne zavarják azt! Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22 és 6 óra között! 
 8. A berendezési és használati tárgyakat tilos kivinni az vendégházból, több vendégház bérlése esetén kérjük, ne vigyék át egyikből a másikba! 
 9. A vendégház berendezési és használati tárgyainak nem rendeltetésszerű használatából eredő sérüléseiért vendégeinket anyagi felelősség terheli. A berendezési tárgyak sérülése esetén azonnal tájékoztatni kell munkatársunkat! (30/524-0025)
 10. Kisállatot vendégházunk nem tud fogadni, Kérjük tartsák ezt tiszteletben!
 11. A vendégházba bekészített törölközők csak a vendégházban használatosak, kérjük, azokat ne vigyék ki a fürdő területére!
 12. Értékeik megőrzése érdekében kérjük, hogy a vendégház elhagyásakor minden esetben zárják be az ablakokat és az ajtókat. A vendégházban hagyott értékekért felelősséget nem vállalunk!
 13. A vendégház területén a tűzgyújtás csak a kijelölt helyen engedélyezett!
 14. Balesetről vagy egyéb rendkívüli eseményről kérjük, azonnal tájékoztassa munkatársunkat! (30/524-0025)
 15. Abban az esetben, ha a vendég megsérti a házirend szabályait, az üzemeltetőnek jogában áll elállni az elszállásolástól és az ezzel kapcsolatos szolgáltatásokat visszamondhatja a megegyezett idő lejárta előtt.
 16. Figyelem! 0 ˚C alatt csúszásveszély alakulhat ki, mely elhárításáért a karbantartó kollégák mindent megtesznek (hó eltakarítás, csúszásgátló – környezetbarát szerek használatával), azonban kérjük vendégeinket, hogy az vendégház körüli területen, a vendégház teraszán valamint a fürdő teljes területén fokozottan vigyázzanak testi épségükre. 

Köszönjük megértését!